NYHETSARKIV

NYHETsarkiv

 
Planlegging og gjennomføring av gigantprosjekter

26. oktober 2016

Planlegging og gjennomføring av gigantprosjekter

Åsmund Knutson, prosjektleder IPG ved Nymo AS, ga oss et innblikk i hvordan de har tatt i bruk nye teknologier og metodikker for planlegging og gjennomføring av enorme prosjekter; Inkluderende Prosjekt Gjennomføring (IPG).

Omvisning i bilsamlingen til Johan B. Ugland

5. oktober 2016

Omvisning i bilsamlingen til Johan B. Ugland

Johan Benad Ugland viste oss rundt i bilsamlingen i Kreativt Møtesenter, og med stor innlevelse og entusiasme fikk vi høre mange gode historier knyttet til hvert enkelt kjøretøy, til Ugland-familien og til shipping- og teknologiutviklingen i Grimstad.

Lyser opp for unge liv

3. oktober 2016

Lyser opp for unge liv

Rotary Club of Colombo Regency og Grøm Rotaryklubb arrangerer hvert år julefesten «Light Up a Life» for over 200 underpriviligerte og foreldreløse barn i alderen 5-15 år. Flott omtale av arrangementet i Rotary Norden 16/05.

Distriktskonferansen 2016 i Larvik

11. september 2016

Distriktskonferansen 2016 i Larvik

Grøm Rotaryklubb deltok på årets Distriktskonferanse i Larvik. I tillegg til generelt Rotary-påfyll fikk vi høre noen veldig gode foredrag av bl.a. Henrik Syse, Gro og Anja Hammerseng Edin og Terje Tvedt knyttet til temaet Horisont.

Hvorfor har vi sex?

24. august 2016

Hvorfor har vi sex?

Foredrag om seksualitet ved Esben Esther Pirelli Benestad. Vi fikk innblikk i resultater fra spørreundersøkelser opp igjennom de siste tiår som viser hvorfor vi egentlig har sex.

Presidentskifte

17. juni 2016

Presidentskifte

Avtroppende president Johannes Skar overrakte presidentkjedet til innkommende president Frode Gorseth. Fantastisk treretters fra Smag & Behag, og Spettekakan som vi fikk fra våre venner i Lund Rotary i anledning Euromeeting smakte fortreffelig.

Holmerydding

8. juni 2016

Holmerydding

Grøm Rotaryklubb har i tradisjon tro ryddet Teistholmen i Grimstad, så da skal det være klart for både lokale gjester og turister. Etter iherdig innsats ble det kveldskos med reker på brygga. Flaskepost be også funnet og sluppet ut igjen på åpent hav.

Utlendinger kan pille reker

5. juni 2016

Utlendinger kan pille reker

Lovordene har strømmet på etter at Grøm Rotaryklubb i Grimstad nylig var vertskap for det 19. ”Euromeeting”. 50 deltakere fra sju land deltok på samlingen.

UiA - Hva nå?

1. juni 2016

UiA - Hva nå?

Frank Reichert, rektor ved UiA, ga oss innblikk i viktigheten av å få etablert Mechatronic Innovation Lab (MIL) ved UiA i Grimstad. Vi fikk også et innblikk i UiA sitt tette samarbeid med næringslivet på Sørlandet og med internasjonale forskningsmiljøer.

Sjøfartsmuseet i Grimstad

20. april 2016

Sjøfartsmuseet i Grimstad

Frode Eldegard Mindrebør tok oss med på en flott omvisning i det nye Sjøfartsmuseet på Biodden i Grimstad. Mindrebø imponerte med sin kunnskap om sjøfartshistorien i Grimstad, og hadde mange gode historier på lur.

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Bemabygget.
Adresse: Vardegaten 17
Postnummer: 4876
Sted: GRIMSTAD
Land: NO
Møtedag: Onsdag
Møtetid: 19:00:00
Møtespråk: no

Besøk av Grimstads ordfører Beate Skretting
11. mar. 2020, 19.00 - 20.00

Internasjonal komite er ansvarlig for programmet, ...

Les merrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...