Velkommen til dugnad på Stine Sofie Senteret

I flere år har vi ved Stine Sofie Senteret vært så heldige og mottatt flotte bidrag fra Rotary og andre private givere. Disse bidragene har gitt oss et utrolig flott hageanlegg, og vi gleder oss til å vise fram årets nyplantinger.

I år har vi også utvidet kjøkkenhagen til neste nivå, og vi har store forventingene til denne. Bidraget til drivhuset har gitt mange gode matretter så langt! Vi har også vært så heldige og fått en kompostmaskin fra Rotary i år.  Tusen hjertelig takk – for en gave!

Vi gleder oss til å vise dere alt dette på årets dugnad.

Dato: Lørdag 14. mai 2022 
Tid: kl. 12:00 - 16:00 
Sted: Stine Sofie Senteret, Østerhusmonen 35, Grimstad 

Husk nødvendig redskap!
Liten spade til luking, bøtte til ugress og hansker. 

Program for dagen   
kl. 12:00 Ankomst og fordeling av oppgaver 
kl. 12:15 Dugnad i hageanlegget 
kl. 13:30 Servering av kaffe og kake. 
En av våre familiekontakter gir oss et tilbakeblikk på de to siste årene og forteller om våre nye planer for Kaldvell, Lillesand
kl. 14:30 Dugnaden fortsetter 
kl. 15:30 Servering av middag 
kl. 16:00 Avreise 

Meld deg på i din lokale Rotaryklubb.
Hvis du ikke kan delta fysisk i selve dugnaden, er du hjertelig velkommen likevel. Ta også gjerne med venner og kjente som kan være interessert i å bidra.  Gi da hvor mange dere kommer. 

Velkommen!


 
Byselskapet i Grimstad

16. november 2022

Byselskapet i Grimstad

Foredrag av Torgrim Neverdal fra Grimstad bys vel (Byselskapet). Byselskapet ble opprettet i 1922 og har gjort en formidable jobb med å sikre holmer og friområder, som alle kan benytte seg av fritt. Siste tilskuddet er den uberørte delen av Gundersholmen.

Grimstad Bådsenter - Med Ibiza til Ibiza

9. november 2022

Grimstad Bådsenter - Med Ibiza til Ibiza

Et morsomt foredrag av Anders Topland om starten av Grimstad Bådsenter, som i dag har 10 salgssteder og over 50 ansatte, og sin spennende tur fra Norge gjennom Europa via svært mange sluser og helt fram til øya Ibiza i en Ibiza båt.

Grimstad planteskole

21. september 2022

Grimstad planteskole

Grøm Rotary besøkte Grimstad planteskole. Anders Stie Kristensen viste oss rundt på deres fantastiske anlegg og vi fikk en fyldig orientering om gårdens historikk og om platebransjen.

Presidentskifte, 35 års-jubileum og opptak av nytt medlem

10. juni 2022

Presidentskifte, 35 års-jubileum og opptak av nytt medlem

Avtroppende president Olve Svéen oppsummerte året som har vært og ønsket påtroppende president Kenneth Kleivene lykke til som president for det kommende Rotary-året. Kenneth takket for tilliten og ga uttrykk for at han ser frem til året som president.

Holmerydding på Teistholmen

1. juni 2022

Holmerydding på Teistholmen

Årets holmerydding på Teistholmen, i regi av nasjonal komité. I likhet med året før var det merkbart mindre søppel enn tidligere år. Det må jo sies å være positivt. Kvelden fortsatte på særdeles hyggelig vis; med reker og tilbehør, på hytta til Kenneth.

Dugnad på Stine Sofie Senteret

14. mai 2022

Dugnad på Stine Sofie Senteret

Vel gjennomført dugnad på Stine Sofie Senteret. Vel blåst til deltakere fra alle tre rotaryklubber som samarbeider om prosjektet; Grimstad RK, Lillesand RK og Grøm RK, og takk til Stine Sofie Senteret for godt samarbeid til glede for oss alle som deltar.

Velkommen til dugnad på Stine Sofie Senteret

9. mai 2022

Velkommen til dugnad på Stine Sofie Senteret

Grøm, Grimstad og Lillesand Rotaryklubb inviterer i tradisjon tro til dugnad på Stine Sofie Senteret lørdag 14. mai kl. 12:00. Ta med venner og kjente! Mer info...

Minnerik Grømkveld

30. mars 2022

Minnerik Grømkveld

Grømkveld av det begivenhetsrike slaget med besøk av distriktsguvernør Sissel Berit Hoell og assisterende guvernør Tone Kolbenstvedt, opptak av vårt nye medlem Rolf Henjum, markering av Siv Lene's 50-årsdag, og servering av Haralds fantastiske bacalao.

Rotary Youth Leadership Awards 2022 (RYLA)

3. februar 2022

Rotary Youth Leadership Awards 2022 (RYLA)

Rotarys Ledelsesseminar for Ungdom 2022 - Påmeldingsfrist 4. februar. Målsettingen med RYLA er å gi fremtidens ledere impulser og ideer til godt lederskap innen næringsliv, organisasjonsliv og forvaltning. Klikk her program og påmeldingsskjema...

Fra olje og gass til havvind

6. oktober 2021

Fra olje og gass til havvind

Direktør Øyvind Riiber Boye ved Nymo holdt et meget interessant foredrag om hvilke prosjekter Nymo har fremover, både innen olje- og gassmarkedet, men ikke minst også når det gjelder det grønne skiftet og nye markeder som havvind og fornybar energi. Mer..

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Bemabygget.
Adresse: Vardegaten 17
Postnummer: 4876
Sted: GRIMSTAD
Land: NO
Møtedag: Onsdag
Møtetid: 19:00
Møtespråk: no


Møtearkivrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

Nytt fra Rotary i Norge

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...